Den nya Bevvan

Med höga förväntningar kollade vi igår det första avsnittet av den nya 90210 Beverly Hills.

Det började precis som det gjorde då för länge sedan: En familj lämnar landet för Beverly Hills. (Denna gången Kansas, sist var det Minnesota)
Det skämtas och stojas i bilen. Man förstår direkt, detta är en fantastiskt tajt familj, här finns det inga fördommar. Och att ljuga, ja det skulle de bara ALDRIG klara av.
Pappan skämtar om hur han, precis som sina tonårsbarn, också "offrat" mycket i denna flytt som t.ex en gråtande pojkvän: " He was so sad" Dotterna bara dddööööööööörrrrrr, "Dad you are such a dork!"

Pappan spelas av "Kyle" från Melrose Place. Ni vet hans om hade ett så trevligt förhållande med Amanda (Heather locklear). Men han heter Harry här. Synd hade varit skoj med lite Melrose Place-anknytnig.

Nästa dag är det High School som gäller, för nästan hela familjen. Pappan är nämligen rektor där barnen ska gå. Mamman stannar hemma och skämtar om att vara en "trophy wife". Men nej nej det är hon inte. Hon är fotograf!

Framför skolan hoppar snygga tonåringar ur sina dyra bilar mitt framför "syskonen från landet", som bara står och gapar. De ska verka helt ovana vid detta glammiga liv, men oh yes även deras tänder är blekta och visst har dottern hair extensions. Nåja, det är väl det minsta man kan förvänta sig av bevvan. Alla är ju snygga här, även de fula. ni vet tv ugly.

Sen flyter det på. Förutsägbart som allt annat. Lite trevligare blir det när "Kelly" dyker upp ( Jennie Garth), hon är numera lärare på skolan. Utan henne hade jag misstagit serien för OC.
Mannen (numera gubben) på The Peach Pit, är ju såklart också med. Minns inte namnet. Brenda kommer också vara med det har det utlovats.

Hade hoppats på långt fler orginalmedlemmar. Men några efternamn på skolungdommarna varslar om att fler kan komma: en riktigt nördig reporter på skolans tidning heter Zuckerman. Och en annan bitchig tjej heter Silver.

Avslutnignsscenen: kelly är hemma pratar på telefon med sin man. Saknar honom. In kommer deras barn. Hon lägger på. Barnet har blond krulligt hår. Ahhha Steves son? Hoppas.

Annars är nog serien precis som en moderna version av den gamla. Moralkakorna kommer att hagla över oss. Dttaa tror jag är starka kort:
Familjens som är adopterad. Big thing.
Pappan har ett barn i beverly, som han inte kände till.
Frun kommer inte överens med sin svärmor, som dessutom dricker för mycket.
I framtiden: Drogmissbruk, oönskade graviditeter, HIV, fejkade ID, rasism mm.
Jag hoppas också på ett julavsnitt där det bjuds in en hemlös. hahah det var klassiskt.

Nedan kan ni se första mötet mellan Brenda och Dylan. Hotness på 90-talet med rockabillyfrissa och allt!
Kommentarer
Postat av: christel

mannen på the peach pit hette Nat. Att du inte kom ihåg det efter så många sedda avsnitt tillsammans haha!

2008-09-14 @ 20:16:53
Postat av: jenny

hahhahaha vilken underbar överraskning Christel. Gu vad roligt. hur hittade du hit!!!!?

2008-09-15 @ 09:58:19
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: christel

har tittat på dina fina foton ett tag nu faktiskt...mkt imponerad! men sedan du målade en stor ko på din flickrumsvägg anade jag att det fanns en sann artist inom dig:-) kommer fortsätta följa dig så keep up the good work! kram från "bäst" hahaha

2008-09-15 @ 20:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0