Bye bye Stockholm

På väg hem från Stockholm nu, hem till min vattenläcka.
Jens berättade för mig på telefon, hur han vaknat av ett konstigt ljud i natt. Inte speciellt högt, men märkligt.
Hade han inte vaknat hade antagligen hela vårt kök varit förstört nu, likaså hela mitt sammyrose lager OCH vår server, med alla våra arbeten på. Dear Lord, säger jag bara. Men nu lyckades Jens stänga av allt vatten och rädda dagen, eller natten.

På bilden nedan bloggar jag från Iphonen i väntan på att Nordiska Museet ska öppna.
Och ett steg ner ser ni Märta på H&Ms Home showroom.
Vi har några timmar kvar till Malmö jag tror jag ska skapa ett twitter konto, inte för att själv twittra men för att börja följa.Translation: I am sorry my last post was not translated. You see we have had a "some what big" water leakage at home. Jens called me , early this morning to tell me. The first thing he said was: "Oh what a night" And not in "The four season" kind of way- more in the "something terrible" has happend-kind of way.

He told me that a wierd sound had woken him up, it was not loud, but enough to get him up.
There was water pouring from a pipe upstairs and down to the first floor. The floor was wet and the celing looked ruined.

I felt I had to blog about it on my Iphone, that is what I am doing on the picture you see above.
And it was quite challenging. All in caps lock mode as you can see.
The picture of Märta is inside H&Ms Home Showroom.

Me and Märta are now on our way back to Malmö. On the train. Blogging.


Kommentarer
Postat av: sara b

den där blomsterbågen/hjärtat skulle man haft runt sin ytterdörr. vilken fest everyday. oj läcka stackare men lite spännande på avstånd;)

2009-11-21 @ 20:38:19
URL: http://happysilly.blogspot.com
Postat av: Tant Grön

Oj, oj, oj vad rädd jag blev där ett tag, att alla härliga sammyroseprodukter skulle va förstörda, puh!Va tjusig du är blomsterbågen :-D

Postat av: IngenFara

Vilken tur att han upptäckte det i tid. Vattenläckor kan förstöra så otroligt mycket, en vän hade det nyligen. inte skoj.

2009-11-21 @ 22:17:48
URL: http://ingenfarapataket.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej Jenny! Jag är här inne och smygläser, och på DOS också, du/ni r så underhållande- me like! Det är underbart med alla hem du fotar. Behöver du råd om vattenskadan så är du välkommen att fråga, jobbar med sådant dagarna i ända och jag är ju skyldig díg lite tid efter alla min mail om storleken på min I heart Tv som jag beställde ;-). Jag älskar både den och carl! Ha en skön dag!

2009-11-21 @ 23:15:26
URL: http://lisassaxofon.blogspot.com
Postat av: •lotta på solrum|fnurr•

blä för vattenläckor. bra att han vaknade och lyckades vrida på kranen, eller vad man nu gör? hoppas det går bra fortsättningsvis!

2009-11-21 @ 23:53:17
URL: http://solrum.blogspot.com
Postat av: Sammy Rose

Sara och tant grön: Blomsterbågen var med i en utställning på Nordiska som nu är slut. Kankse kan ni ringa och fråga ifall den är till salu =) http://www.nordiskamuseet.se/Publication.asp?publicationid=12141&topmenu=148Ingen fara: ja, som tur var så var det "ingen fara på taket"Malin: Hej vad kul att höra att tröja och carl kommit till ett kärleksfullt hem. Inte behöver du kalla det "smygläsa" dock.Lotta. ja fy vad vatten kan förstöra och snabbt!

Det är ett under att han lyckades hitta kranet i den mörka källaren (strömmen gick ju eftersom det droppade vatten ner i lamporna).

2009-11-22 @ 19:04:30
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: åsa

Vilken härlig dag ni lyckades pricka in här i huvudstaden. Första soldagen på hela november. nu är det grått igen!

2009-11-22 @ 20:27:36
URL: http://asahammarstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0