DeliveryIdag fick jag min QP-store bild. Håller på att grunda dörren, kanske kan jag sätta upp den redan idag , vi får se.
Fick även fler vuxen- I heart TV-tröjor idag. Måste boka in mig hos tryckeriet. Vårt köksbord får agera packbord idag, så som det gjort så många gånger förut.

Translation: I got some new I Heart Tv-tee´s today, now I just have to get them printed. I also got the photo from my last post. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser tjusigt ut! Ser fram emot att se resultatet på Violens kalas.

2009-06-03 @ 12:13:54
URL: http://thebergs.blogg.se/
Postat av: MUSTAFA

woohoo, det kommer bli helt uppåt väggarna, eller uppåt dörrarna menar jag förstås!

2009-06-03 @ 12:23:09
URL: http://www.hellomustafa.com
Postat av: Tant Grön

Åh så spännande! Det blir säkert kanoners :-) Hoppas du hinner idag så att vi snart får se resultatet.

Postat av: Jaana

Nu har jag ägnat några dagar åt att läsa igenom hela din blog, ( Nä'e; jag har inte läst hela tiden...:-D ), och hittat såååå mycket inspiration ! Tack för att du delar med dig.

Nu sätter jag tänderna i "Dos family" istället....

2009-06-03 @ 13:17:15
URL: http://annuenpysselblogg.blogspot.com/
Postat av: Lotten

Ser fram emot att få se resultatet sedan ;-)Jag måste fråga - Du tipsade mig om gravatar.se Men jag förstår inte riktigt vad det är.....Profilbild, förstår jag vad det är.... men när syns den? Är det något man kan lägga till blogger med? Kopplar man den till sin blogg eller är den kopplad till mailen?Jag är inte så duktig på det här med data.....Kram Lotten

2009-06-03 @ 13:59:25
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Sammy Rose svarar

Lotta: Ja hoppas den e uppe tills dess.Mustafa: Kunde inte sagt det bättre själv.Tant Grön: Jag skyndar.Jaana: Underbart. Älskar läsare som presenterar sig. Hör ju till god ton =)Lotten: man kopplar liksom sin mailadress till en bild på gravatar.com så dyker den alltid upp när man kommenterar MED sin mailadress angiven. MEN bara på wordpressbloggar.

2009-06-03 @ 14:40:10
Postat av: Hanna

ska bli kul att se resultatet. Så kul med dörrar som får vara mer än bara en dörr:) Härligt med pionerna på bordet, lyckliga du som har trädgård:). Ha det fint! Kram

2009-06-03 @ 23:18:37
URL: http://hannanonien.blogg.se/
Postat av: Mary

Ya know... en är bokad i mitt namn!!! Är det de nya silkiga Tshirtarna??? Spännande, jag kommer o hämtar upp min nästa vecka, typ tisdag... because im a client ;-)

2009-06-04 @ 15:55:29
URL: http://marylous.blogg.se/
Postat av: Sammy Rose

Hanna: Jag är extra glad för min trädgård har massor med pioner.Mary: vet du mary, de hinner inte bli klara till nästa vecka. Lämnar dem till tryckaren på måndag. hör av mig. de finns silkiga i både vitt och svart.

2009-06-04 @ 16:03:45
URL: http://sammyrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0