Giveaway på Smile and WaveLäs härliga amerikanska TV-minnen på Smile and wave ikväll, när jag gästbloggar där.
Och så kan ni klart tävla om en egen Sammy-produkt.

Å vad jag njuter av läsningen så många tv-minnen av dem som kommenterat som jag själv minns.

Translation: I am a guest blogger at Smile and Wave today. Go there and read lot and lots of sweet TV-memories.


Kommentarer
Postat av: Gina Von Amberg

Problemet med dagens tv är att man inte kan skapa sig ett minne. Det finns massa dokusåpor som man inte har något intresse av. Jag och lilla J såg ihop varje söndag Wipe Out, det var ett program som vi båda tyckte var kul och skrattade gott ihop. Problemet var att det gick 20.00 vilket var "past her bedtime" men vi såg en halvtimme i alla fall.

Så... ja, jag vet inte, finns inte mkt för hela gemensamma familjen att se ihop i tv-soffan, som ex. Razzel.

2009-11-13 @ 23:21:31
Postat av: Simon

När jag var liten var det såpor som gällde! Kommer ihåg att vi satt och kolla slaviskt till vita lögner, vänner och fiender, skilda världar och tre kronor.

Men programmet som jag mest kommer ihåg var våra bästa år. Min syster var besatt i serien och jag kommer ihåg att jag var livrädd varje gång jag såg det då folk blev levande begravda till besatta utav djävulen. 12år senare ser jag fortfarande på serien. Ser att personen över mig ser också på days, Gina Von Amberg ;)

2009-11-16 @ 17:42:41
Postat av: Christel

Måste bara lägga ett inlägg om tv-serier... satt klistrad vid underbara Degrassi High!Vem minns inte snygga struliga Joey och unga mamman Spike med den coola frisyren! Och dessa härliga söndagskvällar när jag fick vara uppe till halv nio istället för åtta för att se Cosby. Obetalbart!

2009-11-16 @ 21:32:02
Postat av: erry

Hej! Lånade den här bilden till ett inlägg på min blogg, hoppas det är okej - annars säg till!!http://gallerry.blogg.se/2009/november/jag-fick-en.htmlBåde affischen och tapeten är underbara...

2009-11-22 @ 21:35:27
URL: http://gallerry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0