blog livingI helgen har jag kört nära 50 mil, för att besöka två jättefina blogghem: Krickelin och Doredoris.
Viola och Jens hängde med men hoppade av i Landskrona för att hänga hos Violas kusin Vera.
Givetvis kommer visiterna på Dos Family så småning om. Men först står två andra på tur.
Som nog kommer nästa vecka.

Translation: This weekend I have been driving far. To vist this blog and this blog. Both great-looking homes that I will post on Dos in a week or two.

Kommentarer
Postat av: Minna

Jag undrar om detta är vad du... ja... jobbar med? Eller om det är mer av en fritidssysselsättning? Jag menar inte att det inte kan vara ett jobb, tvärtom! Det verkar isåfall vara ett fantastiskt jobb och jag önskar att jag kommit på den briljanta idén själv. Älskar Sammy Rose och Dos Family. Så vackra hem du besöker, jag får så otroligt mycket inspiration. Jag vill också ha ett vackert hem! Eller åtminstonde fler kvadratmeter :)Keep up the good work!

2009-10-11 @ 20:32:26
Postat av: Doredoris

Vi ser med spänning fram emot dina fina foton!

2009-10-11 @ 20:40:57
URL: http://doredoris.blogg.se/
Postat av: Sammy Rose svarar långt

Hej Minna!

Ja, men det kan man väl undra. Jag sysslar med många olika saker , men jag är mest fotograf. För några år sedan plåtade jag bara porträtt.

När jag blev mammaledig startade jag vår shop sammyrose.se. Passade perfekt att syssla med det samtidigt som jag var hemma med Viola (som började dagis som 2,5 åring). jens gjorde ju trycken och jag plåtade dem. hela paketet fanns liksom redan. Vi startade i riktigt liten skala, men nu har det blivit en stor del av vår verksamhet.När jag sedan började fotografera igen och viola började dagis började jag plåta hem. Först för mäklare sedan "riktiga" inredningsreportage.Sen bestämde jag och Isabelle oss för en gemensam inredningsblogg, där kunde jag posta mina inredningshem. Jag tänkte göra detta på min "fritid" (konstigare hobbys har man ju hört talas om) men nu , efter ett halvår, har jag faktiskt sålt flera av visiterna till olika tidningar, vilket jag aldrig vågat hoppats på. Tack vare DOS får jag dessutom många uppdrag. Så även om jag inte får betalt för all min tid så leder projeketet till andra betalande jobb.När Jens och jag blev föräldrar bestämde vi oss för att hitta ett så billigt boende som möjligt. Vilket vi lyckades med. Detta för att kunna vara hemma så mycket som möjligt med Viola och för att kunna jobba med det vi gillar inte bara det som betalar.

Låga månadsutgifter skapar frihet.

Den "friheten" har jag nu utnyttjat till mitt Dosprojekt, och än så länge verkar det ju funka bra.Jag har lite svårt att sätta mig i ett fack, och sedan bli där. Det finns så mycket som verkar kul som jag vill testa. Blogga , tex , har ju visat sig vara riktigt skoj. Jens, som är illustratör, har under flera år nu varit fullbokad, men nu när mitt jobbande "tagit fart" är det Jens tur göra egna grejer, som inte är direkta uppdrag. Det ser han fram emot det kommande året.oj vad långt det blev, men det finns inte ett enkelt svar.

2009-10-11 @ 21:14:05
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: julia

Oj, oj vad spännande! Och vilken stor mage du har fått nu! :)

2009-10-12 @ 05:48:59
URL: http://juliasvardag.blogspot.com.
Postat av: Mary

Oh Hej vännen!Wow vilken fin mage du fått. Shit som du växer, otroligt och ändå va det inte längesedan vi sågs!!!Jag hoppas ni hade en härlig helg och ses till helgen???Kramis från en magtokig mom!!!

2009-10-12 @ 08:21:43
Postat av: Cim

Spännande med ditt långa svar. Sitter just nu och fnular på min egen jobbframtid. Hoppas den kommer till att likna din. Ja jag ska ju inte börja fota, men du kanske fattar vad jag menar.

Kram

2009-10-12 @ 12:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0